Szigligeti "Szigi" Gábor vőfély oldala

Szervezés és lebonyolítás:

 

- Amikor Ön megkeres, akár telefonon, vagy e-mailben, én a lehetőségekhez képes rögtön válaszolok a feltett kérdésekre.

- Amennyiben van rá idő és lehetőség, létrejön egy internetes beszélgetés vagy egy személyes találkozó,de az a legjobb, ha mindkettő, ahol Önök a beszámolóm alapján eldönthetik, hogy igényt tartanak-e a munkámra, vagy sem.

- Ha úgy döntenek, hogy engem szeretnének vőfélyüknek, kötünk egy vőfély előadóművészi szerződést, a lakodalom közeledtével készítünk egy forgatókönyv tervezetet, amelyet emilkében elküldök Önöknek, hogy mindenkinek legyen belőle egy-egy példánya.

- A lagzi előtti napokban még telefonálok, hogy minden maradt-e a leírtak alapján.

-- A kiszállás internetes útvonaltervező segítségével, saját autóval történik. Mivel egyedül járok lagzikba, a vezetés miatt nem fogyasztok alkoholt, vagy csak olyan mennyiséget, hogy a megbízatásom végeztével vezetés képes állapotban ülhessek autóba. (Egy vőfélynek nem is az a dolga, hogy igyon!) Ebből következik, hogy az esetek többségében a lakodalom végeztével haza is utazom, tehát szállást nem kell biztosítani a részemre.

- A különböző programokhoz a kellékeimet saját magam szerzem be és szállítom. Szerencsére olyan orgánummal rendelkezem, hogy nincs szükségem hangosításra. (Megjegyzem, nem is szeretek mikrofonba beszélni.) Egyedüli technikai igényem az, hogy a zenészeknek legyen egy erősítője, amelyhez laptopot, vagy telefont tudok csatlakoztatni, egy zenés program megvalósításához.

Vegyes lakodalmakhoz, a magyar lakodalmi szokások megértetése céljából, segítséget tud nyújtani a feleségem, aki angol szakos bölcsész és tanár, ezen kívül néprajzos és néptánc pedagógus is, tehát, a tudásának köszönhetően, precízen tudja körülírni a magyar lakodalmi szokásokat. Szándékosan használtam a körülírni szót, hiszen a magyar lakodalmi verseket, azok nyelvezete miatt lefordítani igen nehéz, műfordítást igényel, ezért sokkal egyszerűbb az angolul beszélő külföldieknek inkább elmagyarázni mit is láthatnak, hallhatnak a vőfélytől, mintsem szó szerint tolmácsolni.

 
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
MENÜ
 
Linkek
 
Számláló
Indulás: 2005-09-10
 
Doina
 
Tartalom

SZEREPJÁTÉK - Csatlakozz közénk és légy részese egy kalandnak - FRPG - Még nem késõ csatlakozni - SZEREPJÁTÉK    *****    VANESSA HUDGENS - A LEGNAPRAKÉSZEBB MAGYAR RAJONGÓI OLDALAD A TEHETSÉGES ÉNEKES-SZÍNÉSZNÕRÕL - VANESSA HUDGENS    *****    Ipari elektronkia szerviz, villamos kéziszerszám javitás, érintésvédelmi felülvizsgálat. elektronika-szerviz.gportal.hu    *****    Minden lány egy kicsikét királylány, minden Fiú kicsit hõs lovag. - FRPG    *****    | WATTPAD | Egy neves gimnázium, egy gazdag, arrogáns srác és egy ösztöndíjas lány nem mindennapi szerelme | WATTPAD |    *****    Szerepjáték – Csatlakozz közénk, és részese Te is a kalandoknak - FRPG    *****    Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs. - Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs.    *****    Nincs Új Poszt Cousin & Best Friend & A Lot More    *****    az új élet reményében, hajózz    *****    ANELIATH - varázslat és sárkányvér    *****    csillagütközés marcangolta nász    *****    Katt!Katt!Katt! Lépj be a galopp versenyparkunkba! Katt Katt!    *****    Új lovas szerepjáték! * Új lovas szerepjáték! * Lépj be a lovak csodálatos világába! Nevelj te is nálunk!    *****    ANELIATH - varázslat és sárkányvér- Te ki leszel ebben a csavaros Történetben? - SZEREPJÁTÉK    *****    Te ki leszel ebben a csavaros, mágiával, intrikával és hataloméhséggel fûszerezett olvasztótégelyben?    *****    Te ki leszel ebben a csavaros, mágiával, intrikával és hataloméhséggel fûszerezett olvasztótégelyben?    *****    Vörös sziluett az emlékvárban    *****    'cause I am only human    *****    az új élet reményében, hajózz    *****    Új lovas szerepjáték! * Új lovas szerepjáték! * Lépj be a lovak csodálatos világába! Nevelj te is nálunk!