Szigligeti "Szigi" Gábor vőfély oldala

09. Vendégkönyv - ide várom az észrevételeket
[27-8] [7-1]

2013.06.21. 19:27 Idézet

Kedves Gábor/ Szigi!

Köszönjük szépen a jún. 15-én, Nagybörzsönyben  tartott esküvőn való közreműködésedet. Hálásak vagyunk a jó hangulatért, a kedvességedért, a barátságodért. További munkádhoz sok sikert kívánunk: Bajók Józsefné Jutka és családja Devecserből

Szeretnénk küldeni képet, de minden e-mail címedről visszajön, az IWIW-ről és a Facebookról pedig egy éve kiléptem. Bajókné / hodos@somlo.hu 

 


2010.05.19. 11:47 Idézet

Kedves Szigi!

 

Ezúton is szeretnénk kifejezni hálánkat, valamint a vendégek és a mi elismerésünket! Hihetetlenül profi és rugalmas vagy, mindenkinek csak ajánlani fogunk!!! A játékok, a táncod és éneked, verseid mindenkit elkápráztattak.

A videót természetesen eljuttatjuk részedre / pálinka csészealjból... :) / !

Köszönjük a 2010. 05. 15-én Verpeléten megtartott lakodalmunkban való közreműködésed!

 

Üdvözlettel:

Barócsi Andrea és Barócsi Ákos


2009.10.12. 13:25 Idézet

Kedves Gábor!

Szeretnénk megköszönni, hogy profizmusoddal és kedvességeddel hozzájárultál 2009. szeptember 26.-án tartott balatonfüredi esküvőnk jó hangulatához!

A vendégek közül a mai napig is sokan felemlegetik a felvidéki verbunkost és a csodaszép éneket, amivel megleptél minket!

Minden ifjú párnak ilyen nagyszerű vőfélyt kívánunk!!!

Hálás köszönettel:

Katona Péter és Katona-Burgyán Eszter


2009.08.10. 12:19 Idézet
Kedves Szigi!
 
Még egyszer szeretnénk megköszönni szombati lakodalmunk levezénylését, a dal, amit énekeltél, az egyszerűen csodálatos volt, a tánc pedig fergeteges. Minden műsorodat dícsért a násznép is (és a hotel személyzete, vezetése is, pedig ők minden héten látnak ilyet!!!), szóval nagyon köszönjük, hogy hozzájárultál a jó hangulat megteremtéséhez. :)
 
 
Munkádhoz további sok sikert, és még sok-sok, leglább ilyen jó hangulatú lakodalmat kívánunk neked!
 
Üdv
Csohány Domitilla és Baricz Árpád
 

2009.07.10. 15:23 Idézet
Rippel József

Hello Szigi!

Szeretnénk mégegyszer megköszönni a 2009.06.06-án megrendezett esküvőnkön nyújtott segítségedet, a fantasztikus verseket, a játékokat, a fergeteges hangulatot. A visszajelzések alapján mindenki nagyon jól érezte magát, amit nagymértékben neked köszönhetünk!

Örülünk, hogy a zenekarral is jól sikerült az első találkozás és reméljük, még többször mulathattok, mulathatunk együtt!

Köszönettel kedves, régi Barátunknak, Sziginek:

Dóra és Józsi

 


2009.05.07. 15:44 Idézet

Kedves Gábor!

Már korábban akartam írni, de nem volt alkalmam... Lassan két hete, hogy az esküvőnkön vőfély voltál. Búcsúzáskor ugyan mondtuk, hogy köszönjük a segítségedet, s hogy nagyon tetszett minden amit csináltál, de úgy érzem azzal nem fejeztünk ki mindent.

Nagyszüleink áradoztak rólad másnap, hogy mennyire talpraesett voltál, milyen gyönyörű hangod van, s milyen ügyes táncos lábbal áldott meg az Isten(mint egykori táncos, tudom, hogy sok munka áll mögötte...s valóban elképesztő jó volt amit ott nekünk bemutattál)

Szüleink is dicsérték munkád, s örültek, hogy a házigazda szerepét átvállaltad, s így ők igazán vendégnek érezhették magukat a nagy napon.

Azt meg külön szeretném megköszönni, hogy voltál olyan figyelmes,hogy "hajadon" barátnőimet táncba vitted.Eddig még olyan vőféllyel nem találkoztam, akinek erre is gondja lett volna.

Szóval Gábor,... táncos lábú 8 éves unokaöcsém szavaival élve "SZUPER VAGY"!
Csak ajánlani tudunk mindenkinek! Rokonaink már érdeklődtek is elérhetőséged felől-bízva benne, hogy gyermekeik hamarosan a házas élet útjára lépnek.

Köszönjük, hogy munkáddal segítettél bennünket, s azon voltál, hogy felhőtlenül vidámmá tetted a nagy napot számunkra.
További munkádhoz Áldást, s Erőt kívánunk!
Szeretettel: Edit & Levente


2008.08.24. 08:55 Idézet

Kedves Szigi!

Szeretnénk megköszönni azt a fergeteges napot (2008. június 28.), amit velünk eltöltöttél.

Azóta is rengetegszer megnéztük a fényképeket, s most úgy döntöttünk, kiváló teljesítményed jutalmául átküldünk Neked is egy párat emlékbe.

Sok-sok szeretettel: Burán-Schermann Friderika és Burán Dávid

 


2008.06.16. 14:05 Idézet

Kedves Szigi!

Szeretnénk mégegyszer megköszönni az esküvőnkön nyújtott segítségedet, mert az bizony segítség volt! Mindenkinek üzenem, hogy KELL egy vőfély, ILYEN vőfély kell egy esküvőre! Az esküvő keretét adja, nélkülözhetetlen.

Nagyon köszönjük a korrekt munkát és a baráti hangot!

Üdvözlettel:

Zoller Kriszti és Laci


2008.05.19. 12:29 Idézet

Szia Szigi!

Ezúton is szeretnénk Neked megköszönni a rengeteg segítséget amit kaptunk szombaton. Egy esküvőn rengeteg múlik a vőfélyen, és úgy érzem, hála Neked, minden rendben zajlott. Gondolom nem voltunk egy egyszerű eset, kemény dolog volt kordában tartani minket :-) Én azt tudom Neked igérni, hogy mindenkinek ajánlani fognak, szerintem mi megtaláltuk a legjobb vőfélyt!

Üdv,
Zsófi és Miki


2007.08.18. 13:26 Idézet
Szia Gábor! Betty és Jani ezúton szeretné kifejezni köszönetét a 2007. június 30-ai (Alsóörs-Veszprém), fergetegesen jól sikerült lakodalmunk kapcsán. Te olyan színt vittél a nagy napunkba, amiről álmodni sem mertünk! Most nézegetjük vissza a DVD-t, jókat mosolygunk. A "Kocsisom, én hűséges kocsisom" szlogen szállóigévé vált a családunkban. Egy biztos: legjobb döntésünk volt, hogy Téged kértünk fel! Köszönjük Neked ezt a gyönyörű napot! Annyira gördülékenyen és szuperul szerveztél meg mindent, hogy Nekünk már tényleg csak az volt a dolgunk, hogy jól érezzük magunkat. Köszi és sok sikert a továbi munkáidban. Betti és Jani

2007.07.04. 19:57 Idézet
Szia!Május 26-án volt az esküvőnk,melyen Szigi volt a vőfély.Ezuton is szeretnénk megköszönni a munkáját,és mindenkinek szivből ajánljuk!Nagyon jo voltál,köszönjük,és sok szerencsét a továbbiakban.Enikő&Sándor

2007.06.15. 19:21 Idézet

Szia!

Láttalak a Fábry show-ban, és nagyon tetszett előadásod, és végig olvastam forgatókönyvedet is!

Én a vőlegényemmel már készülgetünk esküvőnkre, de még van egy évem a suliban, bár én szentesi vagyok!

Nagyon jó az oldalad!

Üdv: Erika


2007.06.06. 00:06 Idézet

Szia Szigi!!

Gratulálok az oldaladhoz és ahhoz, hogy végre valamit megvalósítottál magadból. Csak így tovább! Legyél jó és vigyázz magadra! Ádám

U.i: remélem azért majd találkozunk és bulizunk még együtt!


2007.02.10. 19:21 Idézet
Szia Szigi! Ezúton szeretnénk neked ismét köszönetet mondani. Mi maximálisan elégedettek voltunk Veled és minden házasulandó párnak tiszta szívvel  ajánlunk Téged! Mi egy igazi " parasztlakodalmat" szerettünk volna, és Szigi segitségével ez valóra vált. A kikérőkkel, a tréfás bevezetőkkel, a kalotaszegi legényessel Szigi olyan fergeteges hangulatot teremtett, hogy az előre eltervezett játékokra nem maradt idő, mert annyira mulatott a násznép. Köszönettel: Edina és Zsolti Ui.: Mi is legalább ilyen boldogságot  és szuper lagzit kívánunk Neked!

2007.01.11. 14:37 Idézet

Ügyes vagy ecsém!! Ha ujra megnősülök mindenkép szólni fogok!!

Üdv Sanya.


2007.01.05. 22:25 Idézet

Esküvőnk 2005 augusztus 13.-án volt, Győrben, és nagyon örülünk, hogy ezúton ismét köszönetet mondhatunk Sziginek. Minden házasulandó párnak csak ajánlani tudjuk a vőfély szerepére. Hasznos tanácsokkal látott el, ötletes játékokat ajánlott, és fantasztikus hangulatot teremtett. A nászajándékba adott tánca emelte az est fényét...Ne hagyjátok ki ti se!

Kitty Gábor


2007.01.05. 01:41 Idézet
Szervusz Gábor! Remélem jól megy sorod a Honvéd után, és végre nyugodtan telnek napjaid. Ha véletlenül Budapesten járnál és van is egy kis időd remélem beugrasz a Zrínyire is. Boldog új évet! üdv: hajdani tanítványaid... nah meg jómagam Ottó

2007.01.04. 13:04 Idézet

Az esküvőnk 2006. augusztus 12-én volt és egy népies, de nem az obszcén vicceket középpontba állító lagzit szerettünk volna. Ami Sziginek hála tökéletesen sikerült is. Szigi mindenre gondol, összetartja a -valljuk be- teendőkben kicsit szétzilált családot, mindezt derűsen, nyugodtan.

A néptánc-szóló pedig fantasztikus ráadás volt! Mindenkinek csak ajánlani tudjuk és köszönjük, Szigi, ezúton is! (:


2007.01.03. 08:06 Idézet

Kedves Szigi!

Szeretnénk még egyszer megköszönni, hogy részt vettél vőfélyként az esküvőnkön és egy igazi, hagyományos (mégis a mi igényeinkhez igazodó), jó hangulatú esküvőt és lakodalmat szerveztél nekünk. Mindenkinek szeretnénk jó szívvel ajánlani, mert a Te érdemed, hogy olyan volt az a nap, amilyennek elképzeltük! Sok szeretettel: Ági&Tamás


2007.01.02. 18:03 Idézet
Igazi tradícionális vőfély! Ha jó hangulatú lagzit szeretnél,már meg is találtad a megfelelő személyt! Mi is és a vendégeink is maximálisan meg voltunk elégedve Szigi vőféllyel. M&L

[27-8] [7-1]

 
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
MENÜ
 
Linkek
 
Számláló
Indulás: 2005-09-10
 
Doina
 
Tartalom

Duguláselhárítás Debrecen    *****    Frissült a Szerkesztõ ajánlata! Szeretnéd, hogy a Te portálod is kikerüljön? Küldd be: szerkesztoseg@gportal.hu    *****    Olvass kritikákat filmes és sorozatos párosokról! Itt biztosan megtalálod a saját vagy leendõ kedvenceidet is!    *****    Az asztrológiai elõrejelzések olyan tendenciákat mutatnak,melyek,nehéz döntéseknél nélkülözhetetlenek. Rendeld meg most!    *****    Az Éjszaka Misztériuma várja régi és új látogatóit újult erõvel, és heti több bejegyzéssel! | Nox Arcana    *****    Simonyi ingatlan Debrecen, Balaton 2019 Sok-sok új eladó ingatlannal bõvült kínálatunk válassza ki az önnek megfelelõt.    *****    Nagyon részletes születési horoszkóp, 3 éves ajándék elõrejelzéssel, ingyenes konzultációval, csak nálam. Kattints ide!!    *****    Ha te is szereted a Zöld Íjász elbûvölõ szerelmespárját az Olicityt akkor itt a helyed! Mindent róluk és a sorozatról!    *****    A születési horoszkóp az ÚJ ÉV legszebb meglepetése! Ajándékba küldök 3 év elõrejelzést, jó tudni milyen lesz a jövõ!!!!    *****    Zenei blog. Kritikák, listák, ajánlók és még több! -> Popusz    *****    családi pótlék utalása 2019 - dátumok, kifizetések, idõpontok az utalásról itt:    *****    MOVIE-NIGHT -> ÚJ FILMES OLDAL NYÍLT <- MOVIE-NIGHT    *****    Szerepjáték &#8211; Csatlakozz közénk, és részese Te is a kalandoknak - FRPG    *****    Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs. - Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs.    *****    A Roxfort Boszorkány- és Varázslóképzõ Szakiskola megnyitja kapuit!    *****    "Ó, én bizony korántsem merném állítani, hogy ismerem a Roxfort összes titkát." /Dumbledore/    *****    THE EVIL WITHIN| Harry Potter szerepjáték    *****    BOOKISLAND - könyvajánlók, ahol a könyvek életre kelnek - BOOKISLAND    *****    SoulSisters/ Nézz be az oldalunkra, ha érdekes cikkre, vagy épp kritikára vágysz. Hangolódj velünk az ünnepekre!    *****    Szereted az ünnepi idõszakot? Már hetekkel elõtte készülsz? Vagy legszívesebben elkerülnéd? Mondd el!